Contact L-D 7.00 - 23.00: 0734885617 / 0333.804.219 interior 102
Sun Wave Pharma Prementrid 30cps

Producător:

Sun Wave Pharma
Sun Wave Pharma
Sun Wave Pharma Prementrid 30cps

23,70 Lei

* Prețul include TVA
produs indisponibil
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
11 lei
Oriunde in tara indiferent de greutate

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Sun Wave Pharma Prementrid 30cps

 

Indicatii:

este o formula unica destinata tulburarilor din sindromul premenstrual (PMS). Extractele de plante care intra în compozitia PREMENTRID au eficienta dovedita/ prin numeroase studii clinice/ în ameliorarea simptomelor din PMS.

este o formula unica destinata tulburarilor din sindromul premenstrual (PMS). Extractele de plante care intra în compozitia PREMENTRID au eficienta dovedita/ prin studii clinice/ în ameliorarea simptomelor din PMS.

 este un produs natural ce combina patru extracte de plante care restabilesc într-un mod blând echilibrul hormonal al femeii/ fara a avea reactii adverse caracteristice terapiei hormonale: extractul din fructe de Vitex agnus castus /disogenina extrasa din semintele de Trigonela foenum –graecum/gingerolul din Zingiber officinale si fierul din sucul de mere.În sindromul premenstrual exista un dezechilibru intre secretia de estrogen si progesteron in sensul scaderii nivelului de progesteron.Simptomele caracteristice sindromului premenstrual sunt de ordin fizic: mastodinie/ dureri abdominale/ constipatie/ balonare abdominala/greata/ apetit exagerat/ cefalee/edeme/dureri musculare si osteo-articulare/palpitatii/ fatigabilitate/ tulburari de somn si neuropsihice : schimbarea dispozitiei/ iritabilitate/ depresie/ anxietate/ scaderea atentiei si concentrarii.

Compozitie:
vitex agnus castus (agnozide 0.6%) 100 mg/ Zingiber officinale (gingerol 5%) 50 mg/ Trigonella foenum-graecum (saponine 10%) 50 mg/ Fier din suc de mere (Fier elemental 5%) 7.5 mg) Datorita numeroaselor sale actiuni terapeutice /putem spune ca Vitex agnus castus este o planta creata de natura pentru femei /un mod natural de a trata afectiunile genitale feminine.Numeroase studii clinice au demonstrat capacitatile acestei plante de a regla secretia ovariana si a restabili echilibrul endocrin al femeii.Vitex agnus castus reduce simptomatologia sindromului premenstrual( mastodinia/ edeme/ nervozitate/ labilitate emotionala/ dureri abdominale/ palpitatii/ cefalee)/ regleaza ciclul menstrual/ favorizeaza fertilitatea/ reduce simtomatologia perimenopauza si menopauza. Vitex agnus castus scade secretia de prolactina prin legarea de receptorul dopaminic DA-2 de suprafata celulelor hipofizare secretante de prolactiana/are efect progesteron-like/efect antiinflamator si antialgic.

VITEX AGNUS CASTUS

GINGEROLUL din Zingiber officinale poseda proprietati antinflamatoare/antispasstice si antialgice prin inhibarea coenzimei COX(inhiba productia de prostglandine si leukotriene care sunt responsabile de dureresi inflamatie).

DISOGENINA extrasa din TRIGONELA foenum graecum modeleaza descarcarile de gonadotrofine.Poseda efect antiinflamator si antispastic.
Fierul din sucul de mere(usor absorbit de organism)ajuta la refacerea de hemoglobina si la reducerea oboselii in perioada premenstruala.
Prementridul aduce o suplimentare cu fier/fiind util si in mentinerea nivelelor normale de micronutrienti.
Beneficii Prementrid:
• ajuta la inlaturarea starilor de hiperiritabilitate/durere de cap/depresie /anxietatea/ asociate cu PMS.
• normalizeaza nivelurile de gonadotrofine si hormoni sexuali.
• calmeaza durerea si spasmul din PMS.
• amelioreaza simptomele date de retentia de lichide/senzatia de balonare si tensiune a sanilor.

mod de administrare:
• Sindromul premenstrual (PMS): 1 capsula de 2 ori pe zi/ din ziua a 14-a a ciclului menstrual pâna în ziua 1 a urmatoarei menstruatii
• Mastodinie/ dereglari ale ciclului mentrual/ infertilitate: 1 capsula de 2 ori pe zi/ timp de 3-6 luni
 


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.