Contact L-D 7.00 - 23.00: 0734885617 / 0333.804.219 interior 102
Stresclin complex x 60comprimate

Producător:

Sun Wave Pharma
Sun Wave Pharma
Stresclin complex x 60comprimate

46,00 Lei

* Prețul include TVA
produs indisponibil
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
11 lei
Oriunde in tara indiferent de greutate

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Compozitie:
Fiecare tableta contine:
-extract de Withania somnifera 200 mg in raport de extractie de 2:1
-extract de Bacopa monnier 500 mg in raport de extractie de 5:1
-extract de Nardostachys Jatamansi 75 mg in raport de extractie de 5:1
Excipienti : amidon,celuloza microcristalina ,polivinil pirolidona ,talc,dioxid de siliciu coloidal,gelatina,fosfat de calciu dibazic,metilparaben,propilparaben.

Printre ingredientele active din Whitania somnifera se regasesc 35 withanolide(lactone sterolice) dintre care mentionam withaferine A si D;glicowithanolide;alcaloizi si aminoacizi(tirozina,alanina,prolina,triptofan,acid glutamic).
Constituentii speciei sunt responsabili de cresterea capacitatii de adaptare in situatii de stres si de ameliorare a memorie, dar au si proprietati antioxidante si anxiolitice.Specia induce relaxarea prin modulare GABAergica.

Constituentii principali ai speciei Bocopa monnieri sunt brahmina ,herpestina,bacosidele A si B cu actiune calmanta ,antiinflamatoare si anticonvulsiva .
In medicina traditionala indiana,specia este folosita in cazul muscaturilor de sarpe ,a tulburarilor astmatice ,a celor asociate durerilor de cap si oboselii.
Medicina moderna foloseste extractul de Bocopa monnieri ca tonic pentru imbunatatirea memoriei ,a capacitatii de adaptare ,concentrare si invatare,precum si pentru ameliorarea starilor de surmenaj si de suprasolicitare nervoasa.

Specia Nardostachys jatamansi este utilizata de secole in medicina Ayurvedica (in India) si de Unani(medicina veche greco-araba) in tulburarile de somn.
Dintre constiuentii speciei se pot enumera :jatamansona ,valeranona,spirojatamol,nardostachysin,jatamol(A si B) si calarenol.Extractul de Nardostachys jatamansi este folosit in insomnii si in tulburarile hepatice si cardiovasculare .
Literatura mentioneaza ca specia nu are efecte adverse si este folosita cu succes in epilepsie,isterie si convulsii.

Ajuta la: ameliorarea starilor de surmenaj ,tristete,neliniste sau nesiguranta ,suprasolicitare nervoasa si fizica ,precum si a tulburarilor de somn.

Mod de administrare:2 ori pe zi.Tabletele se inghit intregi,cu un pahar de apa,dupa administrarea hranei.

Atentionari:
- acest produs este un supliment alimentar si nu poate inlocui un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
-a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
-produsul nu isi propune sa previna ,sa diagnosticheze ,sa trateze sau sa vindece vreo boala;
-a nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj
-a nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.